Retourneren en ruilen van artikelen

We stellen alles in het werk om u uitstekende kwaliteit, waar voor uw geld en uitstekende service te bieden.  Als je niet tevreden bent met je aankoop,  kan deze binnen 14 dagen geretourneerd worden. Gelieve eerst hier een retourformulier aan te vragen. Je mag bij deze aanvraag ook de reden van retour even vermelden. Het is helaas niet mogelijk om artikelen om te ruilen. Als je wilt ruilen retourneer je het één en bestel je het nieuwe item in de webshop.

 

Alle goederen moeten onbeschadigd/ zonder vlekken en inclusief verpakkingsmaterialen/ labels,  in nieuwe en ongebruikte staat worden geretourneerd, samen met een kopie van uw originele afleveringsbewijs. Wanneer een artikel in onacceptabele staat verkeert, kan deze worden geweigerd. De klant is verantwoordelijk voor het retourneren van de goederen en de kosten daarvan. Verzendkosten voor geretourneerde goederen zijn de verantwoordelijkheid van de klant en worden enkel terugbetaald in geval van beschadigde, defecte of onjuist geleverde goederen.

 

Let er wel op dat een retourzending op je eigen risico is en dit betekent dat ZENNN home & lifestyle niet aansprakelijk is voor beschadigde retourzendingen. Ze is ook niet aansprakelijk voor retourzendingen die kwijt geraken bij terugzending.

 

Als je een artikel wilt retourneren omdat het beschadigd is, stuur ons dan binnen 1 kalenderdag na ontvangst van de beschadigde goederen een e-mail naar info@zennnhome.com, met foto's en een beschrijving van de schade. Retourneer vervolgens de beschadigde goederen in hun originele verpakking, samen met een geprinte versie van de e-mail, binnen 7 kalenderdagen na ontvangst. Indien nodig ruilen we het artikel of de artikelen of betalen we de volledige kostprijs terug. 

 

We kunnen alleen retouren verwerken die via de post/vervoersfirma zijn verstuurd. Zelf langsbrengen aan bovenstaand adres is helaas niet mogelijk. Zodra we je retour hebben ontvangen en verwerkt, ontvang je hiervan bericht. Het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen wordt binnen 5 werkdagen, maar niet eerder dan we je retour hebben ontvangen, teruggestort.