Over Marc Inbane

 

MARC INBANE is een Nederlandse fabrikant, gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en verkopen van luxe cosmetische producten. De distributie hiervan gebeurt zowel nationaal als internationaal.

 

Ontstaan van Marc Inbane

 

Na het missen van hun vlucht op Amsterdam Schiphol zaten INgo, BArt en NEle, wachtende op hun volgende vlucht, de tijd te veraangenamen met het observeren van voorbij lopende mensen. Al snel viel hun de uitstraling en houding van de vertrekkende en terugkerende reizigers op. De terugkerende reizigers zagen er stralend, gebruind en gezond uit, wat van positieve invloed op hun houding was.

 

Door het drukke en gehaaste leven, de beperkte zonuren en/of schadelijke UV-stralen in eigen land, is het vaak lastig om op een gezonde manier een mooie vakantiekleur te verkrijgen en te behouden. Zo is het idee voor de natural tanning spray ontstaan. Een manier om op een makkelijke, gezonde en veilige wijze het gehele jaar door van een natuurlijke teint te genieten!

INgo, BArt en NEle hebben hun namen door elkaar gehusseld en al snel was MARC INBANE geboren!

Geboortedatum MARC INBANE: 21 april 2012

 

Haute Couture

 

MARC INBANE heeft reeds een wereldwijd marktaandeel verworven onder andere door deelname aan ‘s werelds meest invloedrijke cosmetica-, coiffeur- en fashion evenementen.

Het luxe assortiment wordt aanbevolen en dagelijks gebruikt door toonaangevende kappers, make-up artists en dermatologen.

 

Ontdek de essentie van luxe met deze collectie op maat

 

Alle producten van MARC INBANE worden met liefde en zorg in eigen huis gemaakt. De meest recente ontdekkingen uit de cosmetische wetenschap en de laatste consumentenbehoeften zijn daarbij leidend. Het premium merk spant zich non-stop in om het niveau van excellence en innovatie te continueren. Het resultaat mag er zijn: een indrukwekkende collectie met award winning verzorgingsproducten en tanningformules.

Ontdek wat dit luxe Nederlandse merk in huis heeft voor jou. Laat je verrassen door de high-end collectie, bestaande uit tanningformules, verzorgingsproducten, tools, giftsets, accessoires en geurkaarsen.